Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i menu_set_active_trail() (linje 2404 af /home/holmehoj/public_html/includes/menu.inc).

Roskilde - den grønne kommune

Holmehøj-Syd ligger i forlængelse af Gundsømagle, som hører til Roskilde Kommune. Med de talrige naturoplevelser er det ikke underligt, at der tænkes meget grønt i Gundsømagle og derfor har fået kælenavnet - Roskildes Grønne Oase. 
Der tilbydes naturligvis også alle de servicefaciliteter, der forventes af en moderne kommune. Også logistisk er Holmehøj-Syd ideel. Lægehuset ligger inden for gå-afstand og skolevejen er trafiksikker. Børnehave og vuggestue ligger på den modsatte side af vejen.
 
For den travle familie bliver alt lettere med den kommende Frederikssund motorvej. S-toget i Veksø ligger kun få kilometer væk.
De golfinteresserede har også noget at se frem til. Ved Stenløse, nær Gundsømagle, ligger Værebro Golfklub i et smukt kuperet terræn. Jo, Holmehøj er et attraktivt sted at bo for alle aldersgrupper.